The Balance

Nycirkuskompagniet Cikaros præsenterer:

The Balance

– en moderne cirkusforestilling om balancens essens.

Oplev ekvilibristiske tricks og nervepirrende spænding, når håndstandsartisten Signe Løve Anderskov balancerer sig selv og andre objekter i et finurligt balancelaboratorium, hvor poetiske cirkusillusioner møder videnskabelig biomekanik, og hvor rå håndstandskoreografi og overraskende eksperimenter akkompagneres af tørre facts og filosofiske kommentarer.

Her ophæves tyngdekraften ikke, og ikke alt ser legende let ud. For at indvi publikum i jagten på det magiske balancepunkt, arbejder artisten sig igennem både den virtuose triumf og det totale kollaps. Gennem koncentration, fordybelse og ro, men også frustrationer, stædighed og fiasko.Vi zoomer ind på artistens konstante kamp for balance i en ærlig, upoleret og rørende hyldest til balancesansen.

Mærk koncentrationen og fordybelsen i jagten på det magiske balancepunkt. Se tyngden møde letheden i skrøbelige balanceopstillinger, grin af de mislykkede forsøg, og hold vejret, når du mærker, at nu er den der… næsten.

 

The Balance varer 45 min. og kan spilles både udendørs og indendørs.

Premiere 3. juni 2017 på Ofelia Plads.

 

Koncept, iscenesættelse og artist: Signe Løve Anderskov

Dramaturg: Samuel Gustavsson

Outside eyes: Camilla Damkjær, Lars Gregersen, Mikael Kristiansen, Camilla Becker Madsen, Michiel Tange van Leeuwen

Komponist: Mika Forsling

Bygger: Frederik Pors Jakobsen

Grafik: Erik Rask

Produktionsleder: Maiken Bruun-Aamodt

Producent: Cikaros og Sceneprojekt

Foto: Frida Gregersen, Maiken Bruun, Michiel Tange van Leeuwen, Mathias Vejerslev, Maja Nydal Eriksen, Hans Kristian Hannibal

 

Støttet af Statens Kunstfond og Københavns kommunes scenekunstudvalg.