Balancen

– en moderne cirkusforestilling om balancens essens.

Hun holder ikke balancen – hun genopretter den. Balance er en tilstand af konstant at falde. Af konstant at falde. Hun genopretter den. Hun falder.

Oplev ekvilibristiske tricks og sitrende spænding, når håndstandsartisten Signe Løve Anderskov balancerer sig selv og andre objekter i et finurligt balancelaboratorium, hvor poetiske cirkuseksperimenter møder facts, filosofi og biomekanik.

Følg koncentrationen og fordybelsen i jagten på det magiske balancepunkt. Se tyngden møde letheden i skrøbelige balanceopstillinger og hold vejret, når du mærker, at nu er den der… næsten.

Mærk cirkusmagien i det langsomme. Her ophæves tyngdekraften ikke, og ikke alt ser legende let ud. Gennem tålmodighed og ro, men også frustrationer og fiasko, zoomer vi ind på artistens konstante søgen efter balance i en ærlig og rørende hyldest til balancesansen.

Forestillingen Balancen handler om at falde og komme op igen; om at blive i bevægelsen, hvis man vil stå stabilt. Og om hvordan det er at arbejde med noget, der aldrig kommer helt under kontrol.

 

Balancen er en nyopsætning af The Balance, som havde premiere i juni 2017.

Forestillingen varer 50 min. og henvender sig til voksne, unge og nysgerrige børn  ned til 8 år.

 

Koncept, iscenesættelse og artist: Signe Løve Anderskov

Co-iscenesætter: Samuel Gustavsson

Outside eyes: Camilla Damkjær, Lars Gregersen, Mikael Kristiansen, Camilla Becker Madsen

Kostume m.m.: Michiel Tange van Leeuwen

Komponist: Mika Forsling

Bygger: Frederik Pors Jakobsen

Grafik: Erik Rask

Produktionsleder: Maiken Bruun-Aamodt

Producent: Cikaros og Sceneprojekt

Foto: Frida Gregersen, Maiken Bruun, Michiel Tange van Leeuwen, Mathias Vejerslev, Maja Nydal Eriksen, Hans Kristian Hannibal

 

Støttet af Statens Kunstfond og Københavns kommunes scenekunstudvalg.